LPG - CELLU M6

LPG a creat acum CELLU M6 Keymodule S, care este în complet acord cu reglementarile internationale si special creat pentru sanatatea frumusetii tale.

CELLU M6 cu al sau unic tratament ENDERMOLOGIC, care este recunoscut in intreaga lume de specialisti in domeniul medical si a primit numeroase premii din domeniul frumusetii, a devenit treptat punct de referinta pentru tratarea celulitei si intinerirea epidermei. A devenit o unealta indispensabila pentru toate acele persoane, fie ele femei sau barbati, aflate în cautarea unei solutii veritabile pentru problemele corpului lor.

CELLU M6 ne da, noua spacialistilor ESTETIQUE CLINIQUE posibilitatea sa va oferim raspunsuri la diferitele intrebari despre estetica formelor corpului, calitatea pielii, celulita si va putem reda acea liniste sufleteasca ce apare ca urmare a redobandirii confortului psihic si fizic.

Programele speciale ale lui CELLU M6, permit în functie de textura pielii (neteda sau cu asperitati, inestetica sau cu alte probleme de sanatate) alegerea tratamentului în perfecta concordanta cu diagnosticul endermologic si cu scopul pentru care ati ales echipa noastra de specialisti.

Pentru multe femei, celulita, efectele de îmbatranire ale pielii erau o catastrofa. De-a lungul anilor, diferitele versiuni ale lui CELLU M6 au demonstrat ca celulita si efectele varstei pot fi învinse.