PACHETE

1. Pachetul Post Operator

Numar sedinte: 12 sedinte LPG

Descriere pachet: Pachetul Post Operator este ideal pentru interventiile chirurgicale, atat estetice (liposuctie), cat si postpartum (chiar dupa nastere, la nasterile prin cezariana). In functie de interventie, se pot face la 2 saptamani dupa cele estetice si la 4-5 saptamani dupa nastere. Datorita programului Post Operator, corpul isi revine mai rapid dupa interventie si isi recapata fermitatea si tineretea.

Program: Sedintele se vor face de 3 ori pe saptamana, pana la finalizarea pachetului, pentru rezultate rapide si vizibile.

Durata: 4 saptamani

Pret: 850 lei

2. Pachetul Slim - Fit

Numar sedinte: 8 sedinte LPG

Descriere pachet: Pachetul Slim - Fit este recomandat tuturor, mai ales in cazul in care se doresc rezultate de durata. Programele folosite in cadrul acestui pachet sunt slimming, drenaj, grasime localizata si tonifiere. Aceste programe au efect de sculptare a corpului, de eliminare a celulitei si impotriva retentiei de apa.

Program: Sedintele se vor face de 2 ori pe saptamana, pana la finalizarea pachetului. Este un pachet recomandat si potrivit pentru intretinere, caz in care sedintele se vor face o data la 3 saptamani.

Durata: 4 saptamani

Pret: 570 lei

3. Pachetul Fast Slimming

Numar sedinte: 3 sedinte RadioFrecventa + 6 sedinte LPG

Descriere pachet: Pachetul Fast Slimming este potrivit persoanele care doresc sa elimine grasimea depusa intr-o anumita zona, intr-un timp scurt, dar cu rezultate de durata. RadioFrecventa TriPolara actioneaza puternic asupra zonelor problematice, eliminand tesutul gras. In completare, sedintele de LPG redau tonifierea si aspectul placut al pielii, dar si scad gradul de celulita.

Program: Sedinte se fac de 3 ori pe saptamana, 3 sedinte de LPG si 2 de RadioFrecventa.

Durata: 2 saptamani

Pret: 700 lei

4. Pachetul Loose Skin

Numar sedinte: 2 sedinte RadioFrecventa + 6 sedinte LPG

Descriere pachet: Pachetul Loose Skin este recomandat zonelor cu piele lasata ale corpului, beneficiile acestuia fiind vizibile dupa prima sedinta. In combinatie cu sedintele de LPG, prin care, pe langa efectele benefice in indepartarea celulitei, se reda elasticitatea pielii, sedintele de RadioFrecventa au un efect de rejuvenare a pielii lasate.

Program: Sedintele se vor face de 3 ori pe saptamana.

Durata: 2 saptamani

Pret: 600 lei

5. Pachetul Facial

Numar sedinte: 4 sedinte RadioFrecventa

Descriere pachet: Pachetul Facial este potrivit pentru orice tip de piele, fiind o metoda relaxanta de rejuvenare faciala. Tenul isi va recapata stralucirea si elasticitatea, sedintele avand un efect de mini - lifting, iar ridurile fine de expresie se vor estompa.

Program: Sedintele se fac o data sau de 2 ori pe saptamana.

Durata: 2-4 saptamani

Pret: 425 lei